Aquasens - objevte nový zážitek ze sprchování

Aquasens - kompletní řešení pro mokré prostory

Řešení pro mokré prostory navržená pro komfort a bezpečnost

Podlahy a stěny mokrých prostor pro bezpečné a pohodlné mokré prostory

Díky našim aktualizovaným kolekcím pro mokré prostory zvýšite pohodu, komfort a bezpečnost uživatelů komerčnícha bytových objektů. Naše kompletní řešení se vyznačují stylovým přírodním designem a zahrnují ohnivzdorné stěny, protiskluzové podlahy a kompletní sadu příslušenství a instalačních nástrojů, které zajistí vodotěsné a hygienické prostředí, jež se snadno udržuje. Tato řešení, podpořená dlouholetými odbornými znalostmi, vám pomohou vytvořit prostory, které se znovu spojí s přírodou a podpoří pohodu.

Vzory, které zvyšují pohodu při sprchování

Propojte se přírodou a okolním světem tím, že vybudujete mokré prostory, které podporují pohodu a využívají regenerační sílu přírody.

Objevte:​

  • Širokou paletu dekorů inspirovanou přírodními motivy
  • Elegantní doplňky pro sofistikovaný vzhled.
  • Schválené dekory vhodné pro osoby s demencí.

XXL  vzory pro relaxační zážitek

3 panoramatické dekory XXL nabízejí pohlcující zážitek, který zvyšuje relaxaci a poskytuje uživatelům pocit pohody.

Dekory vyžadují horizontální instalaci pro nekonečné a plynulé opakování (až do délky 35 m).

Inspirujte se

Abyste mohli ve svém objektu vytvořit příjemné mokré prostory, vytvořil náš tým projektantů mnoho hotových designových konfigurací, které naleznete v našem průvodci Mix & Match Guide.

Budování bezpečných, hygienických a uklidňujících mokrých prostorů

 

Aby bylo každodenní používání mokrých prostor pacienty, personálem a obyvateli příjemné a bezpečné, nabízí společnost Aquasens integrované řešení pro uzavřené sprchy a mokré prostory.

  • Protiskluzové podlahy: třída C pro bosé nohy, R10 pro obuté.
  • Široká škála bezpečnostních povrchů: gripy nebo díky speciálnímu reliéfu a PU ochraně.
  • Vysoce odolný vůči bakteriím: testováno podle ISO 846 - nepodporuje růst bakterií.
  • Menší počet spojů usnadňuje vytahování fabionů a svařování za tepla.

Zcela vodotěsné prostředí

 

Vytvoření plně vodotěsné mokré místnosti může být komplikované. Rohy, prahy, potrubí a odtoky často způsobují mezery, které propouštějí vlhkost a nečistoty, takže nejlepší je komplexní přístup.

Společnost Tarkett má rozsáhlé zkušenosti s navrhováním mokrých prostor a může vám pomoci ochránit váš uzavřený sprchový kout nebo mokrý prostor dokonale vodotěsnou a hygienickou úpravou.

       

Zodpovědné řešení vyrobené v Evropě

Kolekce Aquasens byly ekologicky navrženy týmy společnosti Tarkett a vyrobeny v našich závodech v Evropě, což zajišťuje vývoj moderní a udržitelné řady. Každá kolekce je pečlivě vytvořena tak, aby poskytovala optimální trvale udržitelné vlastnosti s nízkou uhlíkovou stopou a možností přispět k certifikaci ekologických budov.

Objevte kolekce

Aquarelle Wall Hfs

Voděodolné a ohnivzdorné vinylové obklady stěn pro použití ve vlhkých a mokrých prostorách. K dispozici v řadě jemných barev a vzorů inspirovaných přírodou.

Aqua Multisafe

Vinylové podlahy pro mokré prostory se speciální protiskluzovou úpravou. Dodává se v široké škále realistických vzorů, jako je dřevo, beton, mramor a terrazzo.

Granit Safe. T

Mimořádně odolná bezpečnostní podlaha s vsypovými a protiskluzovými částicemi pro mokré prostory. Vzory inspirované žulou se dodávají ve výběru jemných barev.

Granit Multisafe

Protiskluzová vinylová podlaha s výstupky, které pomáhají předcházet riziku uklouznutí v mokrých prostorách. Mimořádně odolná volba dostupná v řadě jemných barev.

Příslušenství pro mokré prostory

Objevte kompletní řešení nástrojů a příslušenství pro vodotěsnou a hygienickou povrchovou úpravu.

Svařovací šňůry

Naše kolekce svařovacích šňůr pomáhá upevnit mokrý prostor na místě a zajišťuje vodotěsnost.

Inspirujte se