DESSO & Ex Nature carpet collection - green

DESSO & Ex Nature

Zasazen do přírody

Kolekce DESSO & Ex Nature od společnosti Tarkett byla navržena ve spolupráci s interiérovou architektkou Odette Ex v reakci na naše rušné časy. Odette Ex, zakladatelka přední mezinárodní firmy zabývající se interiérovou architekturou, Ex Interiors, je známá svým vizionářským přístupem, jehož cílem je pocit pohody lidí již v samém procesu navrhování.

Smyslová přitažlivost kolekce spojující celoplošný metrážový koberec s kusovými koberci vyrobenými na zakázku spočívá v její podmanivé estetice inspirované přírodou.

Pocit klidného propojení

Koberec DESSO & Ex Nature je inspirován naší vrozenou touhou po jednotě se světem přírody. S touto úžasnou kolekcí inspirovanou živou přírodou a přírodními materiály – mechem, pískem a květy – nás Odette vezme na úchvatnou cestu lesem.

Spolupráce na designu koberců DESSO & Ex Nature s Odette Ex a týmem návrhářů

Díky organickým texturám a odstínům navozuje koberec DESSO & Ex Nature pocit klidného propojení, které vnáší do jakéhokoli prostředí teplo, příjemný pocit na dotek a akustickou pohodu. Odráží vznik multifunkčních prostor pro práci, pohoštění a volný čas s kreativními řešeními, která uspokojují holističtější soubor vědomých a podvědomých potřeb.

Odette díky svému uměleckému zaměření navíc využívá hravější, grafické tvary pro navození moderního designového dojmu se smyslem pro zábavu.

Šest barevných motivů

Nádherného autentického vyzrálého efektu dosahuje šesti základními barvami – Earth, Sand, Moss, Cosmos, Charcoal a Violet – prolínajícími se v záblescích světla a stínu. Každá barevná varianta je k dispozici v rozvrstveném vzoru inspirovaném zemitými strukturami materiálů, jako jsou kámen, vápenec a travertin.

DESSO & Ex – Barevné motivy – kompletní přehled všech barev a vzorů

Dostupné také jako kusové koberce na zakázku

Vytvořte v každém interiéru hřejivou a přírodní atmosféru díky kobercům v běžném nebo speciálním tvaru pro optimální pohodlí, teplo a uvolněnou atmosféru. Vyberte si svou oblíbenou kvalitu, barvu, tvar, velikost a povrchovou úpravu a použijte koberce jako dokonalý impozantní prvek prostoru.

Kusové koberce DESSO & Ex Nature na zakázku – se dvěma typy povrchových úprav

Galerie