iD Click Ultimate modular vinyl collection

iD Click Ultimate

Přírodní design a špičkové provedení

Podlaha bez kompromisů

Představujeme vám novou řadu Tarkett iD Click Ultimate: podlahy, které vám dokážou, že za skvělým výrobkem se nemusí skrývat žádný kompromis. Představte si podlahové řešení, které kombinuje praktičnost vinylu s nádherným vzhledem přírodních materiálů, jako je kámen a dřevo. Vinylové dílce s dubovým dekorem odolné vůči skvrnám, nárazům i vodě. Vstupní halu s podlahou, která přesvědčivě připomíná vápenec, ale položíte ji za několik hodin a přestojí dlouhá léta intenzivního používání. Podlahu, která lahodí lidskému uchu a ostrý zvuk podpatků promění v lehoučké cupitání.

Dovedete si to představit? 
My ano. Proto jsme takovou podlahu vyrobili. S kolekcí Tarkett iD Click Ultimate už kompromisy dělat nemusíte.

Jedinečné vzory dřeva a kamene

Lamely s nádhernou kresbou dřeva či dílce v dekoru kamene propracované do nejmenších detailů… Až poznáte kvalitu a téměř nekonečné možnosti, které nabízí naše technologie digitálního tisku, nebudete vědět, kterou variantu zvolit.

Naturals

Dekory Naturals vznikají skenováním pečlivě vybraných, špičkových, ryze přírodních materiálů, jako je dřevo a kámen. Abychom vystihli rozmanitost přírody v celé její kráse, jsou vinylové dílce digitálně vytištěné ve vysokém rozlišení, mají ultra matný povrch a nenajdete na nich motiv, který by se opakoval.

Authentics

Aby dekory Authentics vypadaly co nejvěrohodněji, jsou vytvořeny technologií synchronizovaného gravíru. Při ní se na lamely a dílce gravírují efekty,
které podlaze dodávají neuvěřitelně realistický vzhled pravého dřeva.      

Třídy

Klasický hlubotisk se používá po celá desetiletí a za tu dobu se výborně osvědčil. Pro tuto kolekci jsme vybrali naše nejoblíbenější materiály a barevné kombinace – abyste mohli vytvořit interiér, kde se cítíte dobře.                         

.

Prohlédněte si novou kolekci iD Click Ultimate

iD Click Ultimate 30

Kolekce iD Click Ultimate pozvedá podlahy s tuhým jádrem na vyšší úroveň. Odteď můžete kombinovat vzhled a povrch dřeva a kamene se všemi výhodami luxusních vinylových dílců. Pro rezidenční projekty pokračujte na kolekci iD Click Ultimate 30.

iD Click Ultimate 55-70

V nové kolekci iD Click Ultimate najdete vinylové podlahy, které vypadají přirozeně, autenticky a respektují životní prostředí. Můžete tak vytvářet zajímavé, inspirativní a útulné prostory ideální pro intenzivní používání. Nechte se inspirovat. Prozkoumejte řadu iD Click Ultimate 55-70.

Bezkonkurenční provedení

Dokonalý vzhled si žádá perfektní provedení. Podlahy iD Click Ultimate zadání splňují na jedničku: kombinují mimořádnou odolnost s nepřekonatelným tlumením hluku a voděodolností – a navíc se dílce snadno pokládají.

1. Polyuretanová povrchová úprava TEKTANIUM™: ultra matný a nepřekonatelně odolný povrch.

2. Rozsáhlá nabídka vzorů, které zčásti vytváříme pomocí digitálního tisku, umožňuje vybírat ze široké palety možností, včetně vzorů s vysokým rozlišením a vzorů gravírovaných. Počet dostupných variant se ještě násobí díky případným úpravám na míru.

3. Technologie Rigid Composite Core+ posouvá vinylové SPC podlahy na vyšší úroveň. Poskytuje vynikající odolnost a stabilitu,
a to díky moderní výrobě pomocí tzv. koextruze. Třívrstvá konstrukce a pečlivě vyvinuté složení zaručují nepřekonatelnou odolnost vůči vysokému provozu a výjimečnou rozměrovou stabilitu.

4. Akustická podložka s technologií Soundblock tlumí kročejový hluk o 19 dB.

5. Voděodolné vlastnosti technologie RCC+ spolu se zámkovým systémem GenClick® přinášejí vodotěsný produkt, který dovede odolávat vodě bez jediného průsaku déle než pět dní. 

Udržitelnost

Respekt k životnímu prostředí a přírodě, která je nám inspirací, nás neustále pohání kupředu při vývoji a inovacích. Vyrábíme výhradně v EU a neustále usilujeme o další snižování emisí, větší cirkularitu a zvyšování udržitelnosti ve všech našich provozech.

.

Galerie obrázků