Podlaha z vinylových dílců iD Inspiration ve vzdělávacích prostorách

Kolekce iD Inspiration: neuvěřitelně věrohodná

Odvaha inspirovat

Okolní svět se rychle proměňuje a my máme příležitost přehodnotit, jak žijeme. Společně můžeme dát vnitřním prostorám novou podobu – podobu, která podporuje zdravý životní styl. Právě proto jsme navrhli kolekci iD Inspiration. Je ještě modulárnější, abyste mohli prostory flexibilně upravovat podle aktuální pracovní a životní situace a nemuseli dělat ústupky v oblasti zdraví ani životního prostředí. 
Barvy a vzory inspirované přírodou, které jsou díky tisku s vysokým rozlišením k nerozeznání od předlohy, vám pomůžou vytvořit interiér, kde se cítíte dobře.

Kolekce iD Inspiration:  aby byl výběr podlahy hračka.

Navštívit virtuální showroom

.

Naše dekory

Naturals

Pro dekory Naturals pečlivě vybíráme špičkové přírodní materiály. Ty následně naskenujeme a digitálně vytiskneme ve vysokém rozlišení. Na ploše až 12 m² nenajdete motiv, který by se opakoval.

Authentics

U dekorů Authentics se do lamel a dílců gravíruje plastický reliéf. Vznikne tak textura, která se perfektně doplňuje s tiskem ve vysokém rozlišení, a výsledkem je povrch, který je téměř k nerozeznání od přírodní struktury.

Classics

Klasický hlubotisk se používá po celá desetiletí a za tu dobu se výborně osvědčil. Dekory Classics najdete v našich nejoblíbenějších materiálech a barevných kombinacích, které spolu dokonale ladí.

Zachyťte krásu dřeva a kamene

Nová kolekce podlah iD Inspiration přináší revoluci ve vzhledu vinylových dílců. Díky technologii digitálního tisku s vysokým rozlišením umíme vyobrazit dřevo i kámen do nejjemnějšího detailu. Každý dílec i lamela tak má unikátní kresbu, texturu i barvu. Co víc, vy máte na výběr z jedinečných přírodních vzorů, které jsme vtiskli do nejkvalitnějšího vinylu.

Tisk ve vysokém rozlišení a až 12 m² bez opakujících se motivů

Tisk ve vysokém rozlišení: na ploše 12 m² nenajdete motiv, který by se opakoval!

NEDĚLEJTE KOMPROMISY

.

TEKTANIUM™: revoluční technologie

Kolekci iD Inspiration jsme opatřili novou povrchovou úpravou TEKTANIUM™:naší patentovanou polymerovou vrstvou, která přináší nepřekonatelnou odolnost vůči poškrábání, oděru, opotřebení a skvrnám.  Tato úprava je navíc při pohledu z libovolného úhlu ultra matná. Díky kombinaci ultra matného povrchu a vynikající odolnosti a trvanlivosti vypadá podlaha mnohem realističtěji a déle vydrží. TEKTANIUM™ je jedinou polyuretanovou povrchovou úpravou, která tyto vlastnosti kombinuje a nenutí vás dělat kompromisy.

Nenechte se omezovat

Chcete do svých prostor podlahu, kterou jinde nenajdete? Naši designéři vám rádi pomůžou vytvořit exkluzivní podlahové řešení na míru. Kolekce iD Inspiration nabízí téměř nekonečné množství kombinací a pro každý prvek podlahy si můžete vybrat libovolný dekor

• PŘEDDEFINOVANÁ ŘEŠENÍ

• ŘEŠENÍ À LA CARTE

Design na míru je dostupný pouze na zakázku. Podmínky a dodací lhůtu si prosím ověřte u svého obchodního zástupce. Každý projekt se posuzuje samostatně.

.

KONTAKTUJTE NÁS

Zaujaly vás podlahy z kolekce iD Inspiration a chcete se o nich dovědět víc?

Další materiály

Přejděte na kolekce