Náš přístup k udržitelnosti

Náš přístup

Pro lepší svět. Společně.

Pojícím vláknem celého našeho obchodu je myšlenka udržitelnosti. Není to pro nás přítěž, nebo něco, co musíme mít neustále na paměti, je to podstata veškerých našich rozhodnutí. Zaměřujeme se na tři hlavní oblasti:

  • Závazek podílet se na vytváření cirkulární ekonomiky. Uzavřít kruh a uchránit tak přírodní zdroje naší planety a snížit dopad na klimatické změny
  • Závazek využívat pouze nezávadné materiály. Nikdy nepolevit v pečlivém vědeckém dohledu a nabízet veškeré informace o našich produktech.
  • Závazek chránit vaše zdraví a blaho. Vytvářet zdravé vnitřní prostory s nejvyššími standardy pro kvalitu vnitřního ovzduší..


Udržitelnost je pro nás závazkem, díky němuž v rámci našeho odvětví míříme k vyšším standardům; spolupracujeme s progresivně smýšlejícími partnery, abychom mohli zavádět inovativní projekty a výrobní techniky. Děláme to proto, že nám na tom záleží, a proto, že nám záleží na vás, našich zákaznících. Jsme si vědomi toho, že při vybírání podlah jsou pro vás právě zdraví a udržitelnost na prvním místě. A právě proto vám nenabízíme jen krásné a vysoce kvalitní podlahy, nabízíme vám i dobrý pocit.

Zkrátka další krok
Pro lepší svět. Společně

Myslíme na udržitelnost

Udržitelnost je podstatou všeho, co děláme