carpet tile collection with organic structures and pigments to create a calming wrokplace atmosphere

DESSO Grezzo Bloom a Vivid

Poznejte restorativní sílu přírody

Kobercové čtverce DESSO Grezzo Bloom a DESSO Grezzo Vivid čerpají inspiraci z organické krásy přirozených struktur a bohatých přírodních pigmentů. Vnášejí do interiéru klid a restorativní sílu přírody.

Otevřené pracoviště s barevnými kobercovými čtverci grezzo bloom a vivid

Kobercové čtverce napodobují hrubou strukturu, propracované vzory a výrazné odstíny, které najdeme v přírodě, a každý čtverec je jedinečný. Kolekce tak dodá hloubku a nenucený pohyb rozlehlým plochám — a přitažlivě působí i v menších prostorách. 

DESSO Grezzo Bloom

dva obrázky kobercových čtverců inspirovaných přírodou pro komerční interiéry

Kolekce připomíná kvetoucí mech nebo lišejník, který se pne po skále či betonu. Ztělesňuje úchvatnou přírodní krásu a vitalitu a vdechuje život tlumeným neutrálním tónům. Hrubá a nepravidelná tkanina působí nespoutaným zbrázděným dojmem, který i rozlehlým prostorám dodá hloubku a přirozený pohyb. 

DESSO Grezzo Vivid

Dva obrázky barevných kobercových čtverců desso grezzo s organickými vzory do interiéru

Kolekce Vivid je podobně energická, i ona čerpá z přírody a je s kolekcí Bloom barevně sladěná. Zatímco kobercové čtverce Bloom celou kolekci Grezzo zjemňují, Vivid jí dodává osobitost a styl. Je proto ideální pro vytvoření rafinovaného vzhledu různých pracovních prostor.

Kreativní svoboda

Kolekce Grezzo Bloom a Vivid jsme navrhli tak, aby spolu dokonale ladily. Obě rozšiřují stávající kolekci DESSO Grezzo, abyste při navrhování interiéru mohli dát svobodně průchod vlastní kreativitě.

DESSO Grezzo Bloom

Kolekce připomíná kvetoucí mech nebo lišejník, který se pne po skále či betonu. Ztělesňuje úchvatnou přírodní krásu a vitalitu a vdechuje život tlumeným neutrálním tónům.

DESSO Grezzo Vivid

Kolekce připomíná kvetoucí mech nebo lišejník, který se pne po skále či betonu. Ztělesňuje úchvatnou přírodní krásu a vitalitu a vdechuje život tlumeným neutrálním tónům.

DESSO Grezzo

Kobercové čtverce DESSO Grezzo oslavují čistou a nedotčenou krásu skalnaté krajiny po celém světě a podporují trvalý závazek společnosti Tarkett chránit křehké přírodní zdroje.

Bohaté barvy odrážejí přírodní svět

bohatá barevná paleta kolekcí DESSO Grezzo Bloom a Vivid pro organický interiérový design

Galerie