Elegance Rigid 55: zámkové vinylové dílce s tuhým jádrem vyrobené v Evropě

Elegance Rigid 55: zámkové vinylové dílce s tuhým jádrem vyrobené v Evropě

Odolnost a evropská kvalita

Novou kolekci luxusních vinylových dílců s tuhým jádrem Elegance Rigid 55 jsme navrhli tak, aby vyhovovala potřebám vašich klientů. Jednou z klíčových výhod kolekce je technologie SPC s jádrem vysoké hustoty, které poskytuje vynikající rozměrovou stabilitu, životnost a voděodolnost. Vaši zákazníci budou mít jistotu, že jejich podlaha snese široký rozptyl teplot (10–50 °C) a po celou dobu si zachová stabilitu i vzhled. Kolekce navíc obsahuje mramorový prášek, který je nejtvrdší formou uhličitanu vápenatého a zlepšuje rozměrovou stabilitu podlahy i její odolnost proti nárazům. Další předností kolekce je bezkonkurenční povrchová úprava Tektanium®. Ta chrání proti poškrábání, oděru, opotřebení a skvrnám. Kolekce je proto ideální volbou pro prostory s menším provozem, jako jsou hotelové či studentské pokoje nebo soukromé bydlení. Díky úpravě, která prodlužuje životnost, vaši zákazníci odolnost a eleganci podlahy Elegance Rigid 55 skutečně ocení.

 

Kolekce Elegance Rigid 55 má díky špičkové technologii minimální nároky na údržbu. Tato moderní podlahová krytina snese teplotní výkyvy, je proto vysoce odolná a nemusí se často opravovat ani vyměňovat. Je tedy ideální pro rekonstrukce.

Snadná a rychlá pokládka

Představujeme vám GenClick®: revoluční zámkový systém společnosti Tarkett, který zjednodušuje pokládku podlahy a zvyšuje její pevnost. Díky patentované technologii se můžete jednou provždy rozloučit s časově náročnými projekty. Zámkový systém má neuvěřitelnou pevnost a životnost, vaši zákazníci si proto novou podlahu mohou užívat po mnoho let. Systém GenClick® je až o 40 % pevnější než běžné zámkové systémy a je ideální do prostor s nízkým provozem.

Umožňuje snadnou a rychlou pokládku, aniž by utrpěla pevnost či mechanické vlastnosti. Pokládka je o 33 % rychlejší než u tradičních zámkových systémů spojovaných pod úhlem a o 10 % rychlejší než u běžných zámkových systémů.

Stačí postupovat podle jednoduchých pokynů a dílce či lamely zacvaknout na místo.

Jde o ideální podlahovou krytinu do vlhkých prostor. Nový systém GenClick® zajišťuje vodotěsnost zámkových vinylových podlah s tuhým jádrem. Náš výrobek se dokonale hodí do koupelen i kuchyní a vašim zákazníkům dodá klid na duši. Podlaha je voděodolná, a zároveň všestranná, je tudíž vynikající volbou pro renovační projekty. Lze ji položit na stávající tvrdou podlahu, včetně keramických dlaždic, a dovede zakrýt drobné nedokonalosti podkladu. Zámkový systém Tarkett je tak nezbytností pro každého podlaháře i prodejce, který hledá efektivní a praktické podlahové řešení.

Krásné dekory

Naše nové modulární podlahové řešení nabízí řadu úžasných dekorů, které dodají prostorám s menším provozem sofistikovanost a charakter. Pozvedněte design hotelového pokoje a dodejte moderní nádech pokojům na koleji. Na výběr máte z 20 krásných dekorů, které jsou v dispozici ve formátu dílců i lamel, abyste mohli vyhovět potřebám zákazníků. Úprava Tektanium® zajišťuje, že povrch odráží méně světla a ze všech úhlů je ultra matný. Nadto se u některých dřevěných dekorů do dílců a lamel gravíruje plastický reliéf, aby byly na dotek i na pohled realističtější. Ať už zvolíte úžasný povrch, který připomíná dřevo, nebo realistickou imitaci kamene, nesáhnete vedle.

Vykročte s námi k lepším podlahám

Naše nové luxusní vinylové dílce kladou velký důraz na udržitelnost a ekologickou odpovědnost. Kolekce Elegance Rigid 55 se vyrábí v našem evropském závodě, kde je na prvním místě udržitelnost a snižování odpadu a emisí v celém výrobním procesu. Díky průměrnému 20% podílu recyklovaného obsahu a úplné transparentnosti, co se materiálů týká, máte jistotu, že kromě skvělého estetického dojmu podlaha přináší lepší kvalitu vnitřního ovzduší. Skrze program ReStart® pro zpětný odběr a recyklaci zároveň sbíráme cenné zbytky podlahových krytin, recyklujeme je a znovu je využíváme. Zvyšujeme tak podíl recyklovaného materiálu v našich výrobcích a snižujeme uhlíkovou stopu.

 Ultra nízké emise těkavých organických sloučenin (≤ 10 μg/m³) a bezftalátové materiály zajišťují zdravější vnitřní ovzduší. Zvolte kolekci Elegance Rigid 55 a pomůžete svým zákazníkům pozitivně ovlivnit životní prostředí. Zavázali jsme se jednat udržitelně a environmentálně odpovědně, aniž by to bylo na úkor pohodlí, zdraví či celkové pohody.

Praktické