Tarkett Fusion pro kanceláře

Tarkett Fusion - koncept pro kancelářské prostory

Podlahové krytiny pro moderní pracoviště plná života

Koncept Tarkett Fusion vznikl pro moderní pracoviště, kde se dbá na blaho zaměstnanců. V jedné přehledné nabídce se tu snoubí šetrně vyráběné koberce té nejvyšší kvality s odolnými podlahami.

Máme přes sto let zkušeností s navrhováním rozmanitých podlahových řešení pro nejrůznější pracovní prostředí. V konceptu Tarkett Fusion jsme propojili bezkonkurenční znalost našich zákazníků, výsledky důkladného výzkumu pracovišť a náš široký sortiment kobercových čtverců, vinylových dílců, homogenního PVC, dřevěných podlah a linoleí. Výsledkem je nekonečná paleta možností, které skvěle ladí jedna k druhé a perfektně zapadnou do vaší moderní kanceláře.

Image showing the 7 themes of Tarkett Fusion

    

Data z výzkumů přetavená v design.

Ve společnosti Tarkett se snažíme mapovat, jak se cítí lidé v kancelářích, a pochopit, jak se mění jejich vnímání práce i kancelářských prostor. Pomáhají nám v tom nezávislé průzkumy, rozhovory s odborníky i mezinárodní webináře. Naše nedávné celosvětové šetření ukázalo, co pálí zaměstnance v kancelářích 21. století. Výsledky nás inspirovaly k vytvoření konceptu Tarkett Fusion – ten obsahuje sedm různých motivů, které reagují na současný vývoj a trendy.

Office hallway with woman walking over linoleum and carpet floor

Kombinované podlahové řešení pro kancelářské prostory

Kobercové čtverce

Díky vynalézavým vzorům a široké nabídce barevných odstín fungují kobercové čtverce DESSO společně s dalšími produkty Tarkett a vytvářejí ohromující a praktické koncepty pro každý prostor v budově.

Luxusní vinylové dílce

S luxusními vinylovými dílci se podlaha stane vaším novým hřištěm. Jsou vyráběny ve formátu dílců i lamel v celé řadě vzorů, barev a stylů. Díky svému modulárnímu formátu nabízejí nekonečné designové možnosti.

Dřevo

Krása, síla a charakter dřeva přinášejí autentičnost a teplo do každého interiéru. Díky klikovému systému se dřevěné podlahy snadno pokládají a jsou připraveny k okamžitému použití.

Homogenní vinyl

Kompaktní homogenní vinylové podlahy, složené z jedné vrstvy vinylu, jsou přilepeny k podkladu a svařeny. Kompaktní homogenní vinylové podlahy jsou trvanlivá a extrémně odolná řešení pro oblasti s velkým a velmi hustým provozem.

Linoleum

Jedno z nejpřirodnějších a nejudržitelnějších řešení podlah na trhu, linoleum Tarkett je oceňováno pro svou přirozenou krásu, pohodlí a trvanlivost již více než 150 let.

Galerie