Představujeme nové funkce aplikace pro vizualizaci podlahových krytin

Představujeme nové funkce aplikace pro vizualizaci podlahových krytin

02. srpna 2020

Společnost Tarkett představuje inovativní webovou aplikaci VIZUALIZACE PROSTORU s novými funkcemi které zákazníkům umožní rychlou vizualizaci různých možností podlahových krytin ve stávajících prostorech. Pomocí aplikace se mohou architekti, designéři a jejich koncoví zákazníci snadno představit výsledný návrh prostoru a zjistit, zdali jejich volba splňuje očekávání.

Aplikace VIZUALIZACE PROSTORU nabízí široký výběr produktů Tarkett - od kobercových čtverců až po vinylové podlahy. Její nejnovější funkce umožňuje, že uživatelé mohou nyní jednoduše nahrát obrázek do aplikace, která pak pomocí umělé inteligence zmapuje rozložení podlahy a aplikuje vybrané produkty podlah. Mohou si dokonce zvolit dva různé směry podlahových textur a generovat výběry pro porovnání. Pro optimální uživatelský komfort jsme aktualizovali kompletní uživatelské rozhraní.

Po dokončení konfigurace lze výslednou vizualizaci stáhnout jako obrázek ve vysokým rozlišením nebo PDF. Ti, kteří chtějí s projektem pracovat déle, si mohou stáhnout si 3D textury jako soubor CAD pro použití v návrhových programech.

Aplikace je dostupná na počítači a mobilním telefonu.