Tarkett made in local, in Konz, Germany

Vyrobeno v Německu

Podlahy Tarkett vyrobené v Německu

Rezidenční vinylové role podlahy v bezkonkurenční kvalitě

Poznejte špičkové podlahové krytiny Tarkett vyrobené v Německu. Bezkonkurenční kvalita a řemeslné zpracování – rezidenční vinyl v rolích.

Výrobní závod v německém městě Konz zaujímá významné místo v naší výrobě rezidenčních podlahových krytin. Továrna Tarkett Konz je klíčovým střediskem pro výrobu vysoce kvalitního rezidenčního vinylu v rolích. Provoz v průběhu let prošel zásadním vývojem a rozšířením, abychom mohli co nejlépe inovovat a uspokojovat potřeby našich zákazníků.

Výroba v německém Konzu těží ze strategické pozice v srdci Evropy. Leží nedaleko hlavních dopravních sítí, což umožňuje efektivní distribuci podlahových krytin a dodávání zákazníkům v Německu i v dalších zemích.

Provoz je vybaven moderními technologiemi a zaměstnává kvalifikované místní pracovníky, kteří do každého kroku výrobního procesu vnášejí své dovednosti a nasazení. Dodržují se zde přísné normy kvality a řemeslného zpracování, tak aby každý výrobek splňoval vysoká očekávání, která ve společnosti Tarkett máme.

Naše produkty vyrobené v Německu jsou vyhlášené svou výjimečnou životností, estetikou a inovacemi. Jsou proto oblíbenou volbou koncových spotřebitelů a komerčních partnerů po celém světě.

Proč zvolit vinylové role Tarkett vyrobené v německém Konzu?

Bezkonkurenční kvalita: Naše podlahové krytiny vyrobené v Německu jsou synonymem bezkonkurenční kvality. Každý výrobek prochází důkladným testováním a splňuje přísné výrobní normy, má proto výjimečné technické vlastnosti, dlouhou životnost a zaručuje spokojenost zákazníků.

Precizní německé zpracování: Německé výrobky jsou dlouhodobě známé precizním technickým a řemeslným zpracováním – a produkty z továrny Tarkett Konz nejsou výjimkou. Naše podlahové krytiny vyrobené v Německu jsou výsledkem dlouholetých odborných znalostí a inovací. Jsou špičkově technologicky zvládnuté a detailně propracované.

Špičkové technologie: V závodě Tarkett Konz se využívají nejmodernější technologie a pokročilé výrobní procesy. Vznikají tak podlahová řešení, která udávají krok v oblasti inovací. Neustále investujeme do výzkumu a vývoje, abychom posouvali kupředu design i technologie.

Udržitelná výroba: Při výrobě v Německu klademe na první místo udržitelnost a environmentální odpovědnost. Používáme ekologické postupy, zajišťujeme odpovědný výběr materiálů a dbáme na energeticky účinnou výrobu. Když zvolíte výrobek ze závodu Tarkett Konz, máte jistotu, že přispíváte k zelenější budoucnosti.

Univerzální design: Pokud hledáte rezidenční vinylové role - naše řada vyrobená v Německu nabízí pestrou paletu dekorů pro libovolný styl či přání. Od nadčasové klasiky po moderní trendy – naše podlahová řešení jsou navržena tak, aby pozvedla estetiku výsledného prostoru.

Podlahová řešení Tarkett vyrobená v Německu kombinují expertizu zaměstnanců v Konzu, špičkový design a udržitelnost. Vyrábíme je s maximální péčí a precizností, aby splňovala oborové standardy a obstála ve zkoušce času.

Kontaktujte nás a zjistěte, čím se podlahová řešení Tarkett Konz odlišují.

.

.

Výroba v Evropě

Vyrobeno v Evropě

Prohlédněte si produkty vyrobené v Evropě – pro kvalitu, které můžete věřit.

Galerie

Doporučené kolekce

Související články

Vyrobeno ve Francii

Prohlédněte si kolekce vinylových podlah Tarkett pro komerční prostory.

Vyrobeno v Itálii

Prohlédněte si kolekce linoleí Tarkett.

Vyrobeno ve Švédsku

Prohlédněte si kolekce homogenního vinylu a evropských dřevěných podlah Tarkett.