Carbon calculator for stores and shops

Renovujete prodejnu?

Udržitelné podlahové krytiny pro prodejny a obchody

Vzhledem k tomu, že udržitelnost je stále důležitějším tématem v oblasti módy a maloobchodu, značky nyní usilují o udržitelný design prodejen – pozornost věnují vybavení i tomu, jak jsou navrženy a postaveny. Více než třetina značek si stanovuje dlouhodobé cíle a záměry a distancuje se od partnerů, kteří nejsou ochotni splnit jejich standardy udržitelnosti. Dosažení plné dekarbonizace do roku 2050 vyžaduje plné zapojení, proto by se nemělo nic přehlížet, protože na každém kg ušetřeného CO2 záleží.

Jak vypočítat uhlíkovou stopu vašeho projektu

Vybrali jsme pro vás naše kolekce nízkouhlíkových podlahových krytin. Vyberte si a přejděte na stránku výpočtu uhlíkové stopy a zhodnoťte uhlíkovou stopu vašeho projektu.

Krok 1

Vyberte si svou nízkouhlíkovou podlahu značky Tarkett z níže uvedených kolekcí.

Krok 2

Kliknutím na tlačítko „SPOČÍTAT UHLÍKOVOU STOPU“ nebo „UHLÍKOVÁ STOPA MÉHO PROJEKTU“ otevřete stránku pro výpočet. Následně zadejte své hodnoty a získejte odhad uhlíkové stopy podlahové krytiny v průběhu celého životního cyklu budovy.

kalkulátor uhlíkové stopy

Vyberte si nízkouhlíkovou podlahu

Chcete být uhlíkově neutrální?

Program sledování uhlíkové stopy

Volba firmy Tarkett je zárukou toho, že volíte produkty, které jsou pečlivě navrženy s ohledem na snížení uhlíkové stopy od počátku. Tam, kde prostřednictvím našich přísných návrhů produktů a výrobních procesů nemůžeme dále snižovat uhlíkové emise, nabízíme možnost kompenzovat zbytek prostřednictvím našeho Programu sledování uhlíkové stopy (Carbon Conscious Programme) pomocí externě ověřených uhlíkových kreditů.

'

Potřebujete poradit?

Potřebujete získat více informací nebo poradit s vaším projektem? Rádi vám pomůžeme! Kontaktujte, prosím, svého místního obchodního zástupce.

Související články

Closing the loop on carpet tiles in a European industry first

Post-use recycling is a major lever to tackle climate change and Tarkett is the only european manufacturer to recycle 100% of carpet tile materials.

Collaborating with partners to upcycle chalk into carpet tile backing

We collaborate with partners to extract valuable materials from used products that we can bring back into our supply chain.

Going for Gold: Inside Tarkett’s Cradle to Cradle® carpet tile journey

Tarkett applies the C2C principles since 2010. We innovate to achieve C2C Gold certifications for our Desso carpet tiles.