Tarkett made in local, in Sedan, France

Vyrobeno ve Francii

Vyrobeno lokálně ve Francii

Vysoce kvalitní a řemeslně zpracované francouzské vinylové podlahy pro evropské zákazníky

Poznejte prvotřídní podlahy Tarkett z francouzského Sedanu, kde se vyrábějí heterogenní podlahové krytiny a luxusní vinylové dílce, např. řada iD Square. Závod v Sedanu vznikl v roce 1962 a kombinuje řemeslné zpracování v Evropě s řešeními na míru a udržitelnými postupy. Zvolte podlahu Tarkett vyrobenou ve Francii – budete mít na výběr z nádherných vzorů a podpoříte lokální ekonomiku.

Renomovaný závod společnosti Tarkett ve francouzském Sedanu je ztělesněním našeho závazku vyrábět lokálně. Zdejší továrna byla založena v roce 1962 a zaujímá významné místo v naší historii a aktivitách. Pro společnost je zcela klíčová. Nachází se na severovýchodě Francie a v průběhu let rostla a vyvíjela se, aby zajistila výrobu heterogenních podlah ve světové kvalitě i luxusních vinylových dílců, např. řady iD Square.

Továrna v Sedanu je pro společnost Tarkett životně důležitá, protože sídlí ve Francii, kde máme také centrálu pro celý svět. Bezprostřední blízkost výroby a centrály podporuje hladkou komunikaci, spolupráci a kontrolu kvality. Můžeme bedlivě sledovat každý aspekt výrobního procesu a zajišťovat důsledné dodržování našich vlastních přísných norem.

Závod v Sedanu svědčí o tom, že je společnost Tarkett skutečným odborníkem na výrobu podlahových krytin.  Továrna má strategické umístění uprostřed Evropy a obsluhuje zákazníky z celé Francie i zbytku kontinentu. Zboží se odsud přepravuje na kratší vzdálenost, což pro francouzské i evropské zákazníky snižuje uhlíkovou stopu.

Provoz se pyšní špičkovými technologiemi, zaměstnává kvalifikované místní pracovníky a splňuje přísné normy společnosti Tarkett.

Zakoupíte-li podlahovou krytinu Tarkett vyrobenou ve Francii, máte jistotu, že podlaha vznikla nedaleko a zrodila se s pečlivostí a důrazem na design.

Proč zvolit podlahovou krytinu Tarkett vyrobenou ve Francii?

Špičková kvalita: Zakuste dokonalost pečlivě vyrobené a vysoce kvalitní heterogenní podlahy či luxusních vinylových dílců, např. řady iD Square. Podlahové krytiny ze Sedanu splňují oborové standardy a překročí vaše očekávání.

Poctivé řemeslné zpracování: Poznejte, jak se v podlaze odrážejí desetiletí zkušeností. Naši zaměstnanci dovedou do každé podlahy vetknout své odborné znalosti i lásku k řemeslu, tak aby výsledek dokonale kombinoval estetiku a funkčnost.

Řešení na míru pro Francii i Evropu: Vyberte si z řady produktů, které umíme přizpůsobit na míru různým preferencím a požadavkům zákazníků z celé Evropy. Nabídneme vám personalizované řešení, které bude odrážet potřeby vašeho projektu.

Udržitelné a ekologické řešení: V sedanské továrně klademe udržitelnost na první místo: odpovědně vybíráme materiály, snižujeme spotřebu energie a redukujeme množství odpadu. Volbou lokálně vyrobené podlahy přispíváte k zelenější budoucnosti celé Evropy.

Podpora místní ekonomiky: Výběrem produktů Tarkett vyrobených ve Francii podporujete ekonomiku v Sedanu a přilehlých regionech. Jsme hrdí na to, že zde vytváříme pracovní příležitosti, pomáháme místním obyvatelům k prosperitě, a zároveň zákazníkům dodáváme výjimečné výrobky.

Neomezené designové možnosti: Prohlédněte si široký sortiment heterogenních podlah, které lze neomezeně kombinovat a proměnit jimi libovolné kolektivní bydlení či komerční prostory v okouzlující a funkční prostředí.

Továrna v Sedanu také odráží naše odhodlání usilovat o udržitelnost. Zavedli jsme ekologické postupy, které minimalizují dopad zdejšího provozu na životní prostředí, což je v souladu s obecnějším závazkem společnosti Tarkett vytvářet odolné a udržitelné výrobky, které zlepšují svět.

Továrna ve francouzském Sedanu je díky svému historickému významu, technologickému pokroku a udržitelným iniciativám důkazem našeho dlouhodobého působení a odborných zkušeností v oblasti podlahových krytin.

Celkově náš závod v Sedanu představuje dlouhodobý závazek vůči regionu a pro provoz společnosti Tarkett je zcela nezbytný. Bohatá historie, bezprostřední blízkost naší globální centrály a strategické umístění ve středu Evropy nám umožňují vyrábět výjimečné heterogenní podlahy a luxusní vinylové dílce, např. řadu iD Square, a zároveň podporovat místní ekonomiku. Sedanská továrna je nedílnou součástí příběhu společnosti Tarkett a ukazuje, s jakým odhodláním usilujeme o kvalitu, inovace a udržitelnost.

 

Výroba v Evropě

Vyrobeno v Evropě

Prohlédněte si produkty vyrobené v Evropě – pro kvalitu, které můžete věřit

Galerie

Doporučené kolekce

Související články

Vyrobeno v Německu

Objevte kolekce rezidenčních vinylových podlah Tarkett.

Vyrobeno v Itálii

Objevte kolekce linoleí Tarkett.

Vyrobeno ve Švédsku

Objevte kolekce homogenního vinylu a evropských dřevěných podlah Tarkett.