Tarkett made in local in Narni, Italy

Vyrobeno v Itálii

Podlahy Tarkett vyrobené v Itálii

Exkluzivní italská linolea: řemeslné zpracování v prémiové kvalitě

Poznejte kouzlo linolea značky Tarkett, které se precizně a s láskou vyrábí v italském městě Narni. Objevte bohatou historii zdejší továrny, pronikněte do podstaty italského životního stylu a přečtěte si, čím jsou linolea vyrobená v Itálii přínosná pro naše evropské zákazníky.

V Narni vyrábíme linolea s láskou a pečlivostí. Dáváme si záležet, aby tyto podlahy byly výjimečně kvalitní a krásné –⁠ a dodaly tak interiéru další rozměr.

Bohatá historie a špičková kvalita:
Tarkett má v italském městě Narni bohatou historii, která se píše už celá desetiletí. Od svého založení zdejší továrna udává krok v oboru výroby linoleí a udržuje tradici špičkové výroby. Díky neustálým inovacím a technologickému pokroku je Tarkett Narni synonymem pro prvotřídní podlahy z linolea.

Italský životní styl:
Naše linolea ztělesňují italský životní styl. Italské výrobky jsou známé řemeslným zpracováním, designem a stylem. Tímtéž se pyšní i linolea Tarkett z Narni. Představují výrobek, který odráží eleganci a sofistikovanost spojené s italskou kulturou.

Poznejte dokonalost našich linoleí, která se udržitelně a s řemeslnou precizností vyrábějí v Evropě a jsou přínosná pro zákazníky i pro planetu. Vyberte si linolea Tarkett pro zelenější budoucnost!

Proč zvolit produkt vyrobený v Itálii pro evropské zákazníky?

Nadčasová krása: Italská linolea Tarkett vyzařují nadčasovou krásu, která přestojí krátkodobé trendy. Široká paleta okouzlujících designů, barev a vzorů umožňuje vytvářet prostory stejně jedinečné jako naši zákazníci.

Špičková kvalita: Linolea Tarkett se vyrábějí s pečlivostí a splňují nejvyšší standardy kvality a odolnosti. Tarkett dbá na špičkovou kvalitu, každou podlahovou krytinu proto vyrábíme tak, aby měla dlouhou životnost, po celou dobu si uchovala vynikající vlastnosti a zákazníci s ní byli spokojení.

Designový vzhled: Italský design je vyhlášený po celém světě a linolea Tarkett zachycují samotnou podstatu italské estetiky. Libovolný prostor promění v umělecké dílo, ze kterého na vás dýchne klasická elegance, nebo naopak moderní styl.

Z podstaty udržitelné: Při výrobě v Itálii klade Tarkett na první místo udržitelnost. Naše linolea se vyrábějí z přírodních složek a obnovitelných surovin, které přispívají ke zdravějšímu vnitřnímu prostředí a zelenější budoucnosti celé planety.

Podpora místní ekonomiky: Volbou produktu vyrobeného v Itálii podporujete místní řemeslníky a italskou ekonomiku. Závod v Narni hrdě přispívá k bohaté mozaice italských řemesel a poskytuje pracovní příležitosti zdejším lidem.

 

Poznejte kouzlo italského linolea značky Tarkett

Zvolte podlahovou či stěnovou krytinu z linolea Tarkett a kochejte se jejím řemeslným zpracováním, nadčasovou krásou a udržitelností.

Kontaktujte nás a prohlédněte si nádhernou řadu linoleí pro vaše evropské projekty.

Výroba v Evropě

Vyrobeno v Evropě

Prohlédněte si produkty vyrobené v Evropě – pro kvalitu, které můžete věřit.

Galerie

Doporučené kolekce

Související články

Vyrobeno ve Francii

Prohlédněte si kolekce vinylových podlah Tarkett pro komerční prostory.

Vyrobeno v Německu

Prohlédněte si kolekce rezidenčních vinylových podlah Tarkett

Vyrobeno ve Švédsku

Prohlédněte si kolekce homogenního vinylu a evropských dřevěných podlah Tarkett