Tarkett made in local in Ronneby, Sweden

Vyrobeno ve Švédsku

Vyrobeno ve Švédsku

Tarkett: poznejte špičkové homogenní vinylové podlahy

Poznejte dokonalost homogenních podlah Tarkett vyrobených ve Švédsku. Seznamte se s bohatou historií zdejší výroby, objevte výhody našich vysoce kvalitních podlah a zjistěte, proč jsou švédské produkty značky Tarkett vynikajícím a udržitelným řešením.

Oba švédské výrobní závody společnosti Tarkett jsou tím nejlepším místem, kde pořídit lokálně vyrobenou homogenní či dřevěnou podlahu: Závod v Ronneby se soustředí na homogenní vinylové podlahy a továrna v Hanaskogu se zaměřuje na podlahy dřevěné. V každém aspektu výrobního procesu se odráží náš závazek vyrábět v Evropě, čímž zajišťujeme vynikající kvalitu, udržitelnost a spokojenost zákazníků.

Bohatá historie značky ve Švédsku

Příběh společnosti Tarkett započal v roce 1886, kdy jistý řemeslník z jižního Švédska přeměnil svou dílnu v továrnu.

Až do roku 1925 se společnost zaměřovala na dřevěné podlahy. V té době patřila k předním výrobcům v oboru.

Když se v 50. letech znovu budovala poválečná Evropa, rozhodli se naši švédští zaměstnanci od základů změnit způsob, jakým lidé vnímají podlahy. Poháněla je touha inovovat a potřeba dostupnějších a udržitelných podlah, které se rychle pokládají.

Začátkem roku 1948 přišel zdejší tým s nevídanou inovaci: první odolnou vinylovou podlahou. Dostala jméno Tarkett podle švédského slova pro parkety (parkett) a dodnes je klíčovým produktem, který je se Švédskem spojený.

Moderní výrobky značky Tarkett v zemi brzy získaly pověst stylové podlahy s dlouhou životností, která je navíc ekologická, protože vinyl snižoval poptávku po dřevě ze švédských lesů. V roce 1961 jsme následně vynalezli první homogenní vinylovou podlahu s pěnovou spodní vrstvou.

Každým rokem společnost Tarkett pokračuje v inovacích a udržuje krok s trendy na trhu i potřebami evropských zákazníků.

Závod v Ronneby se už od svého založení v roce 1951 soustředí na výrobu špičkových homogenních podlah. V průběhu let se provoz rozrůstal a vyvíjel: přišla technologická vylepšení a zavedly se udržitelné procesy, konkrétně recyklace použitých podlah. Švédská továrna v Ronneby zahájila už v roce 1957 první program recyklace vinylu. Závod v Hanaskogu patří mezi evropské pobočky zaměřené na výrobu našich vyhlášených dřevěných parket.

Vyrobeno ve švédském Ronneby

Výhody homogenní podlahy Tarkett

Špičková kvalita: Homogenní podlahy vyrábíme podle nejpřísnějších norem, což zajišťuje výjimečně dlouhou životnost, odolnost a snadnou údržbu. Investujte do řešení z továrny Tarkett Ronneby a budete mít jistotu, že vaše podlaha obstojí ve zkoušce času.

Lokální výroba: Volbou podlahy Tarkett podpoříte švédskou ekonomiku. Zdejší podlahy vyrábějí zkušení švédští zaměstnanci, což vytváří pracovní příležitosti a přispívá k prosperitě místních obyvatel.

Udržitelná výroba: Závod v Ronneby usiluje o udržitelnost. Při výrobních procesech dbáme na ekologické postupy, odpovědné získávání materiálů a energetickou účinnost. S našimi homogenními podlahami můžete vytvořit udržitelné a zdravé prostředí.

Univerzální design: Prozkoumejte širokou nabídku homogenních podlah v řadě designů, barev a vzorů. Homogenní podlahy Tarkett vyrobené v Evropě jsou všestranné a vyhoví libovolným projektovým požadavkům i představám o designu, od klasické elegance po moderní styl.

Vynikající parametry: Homogenní podlahy vyvíjíme tak, aby splňovaly požadavky prostor s vysokým provozem i nejpřísnější hygienické normy. Podlahové krytiny z Ronneby odolají opotřebení, skvrnám i chemikáliím, dlouhodobě si proto uchovají své vynikající vlastnosti a snadno se udržují.

 

Poznejte dokonalost lokálně vyrobených podlah Tarkett

Podlahy z Ronneby nejsou jen obyčejnou podlahovou krytinou. Jejich výběrem volíte také udržitelnost a propracovaný design. Naše homogenní podlahy odrážejí snahu dodávat vám výjimečně kvalitní podlahovou krytinu s dokumentací, která dokládá její udržitelnost.

Objevte bezkonkurenční krásu, životnost a udržitelnost homogenních podlah Tarkett. Kontaktujte nás a poznejte sortiment dokonalých podlahových krytin vyrobených ve Švédsku.

Vyrobeno v Evropě

Výhody dřevěné podlahy Tarkett

Ve společnosti Tarkett si zakládáme na tom, že vám nabízíme bezkonkurenční podlahové krytiny. Už od roku 1886 pro vás vytváříme exkluzivní dřevěné parkety, které se dnes vyrábějí ve švédské vesnici Hanaskog a dalších evropských výrobních závodech. Naše dřevěné podlahy jsou výjimečně řemeslně zpracované a oslavují nadčasovou eleganci přírody. Každá lamela pochází z udržitelných lesů, aby měla podlaha nízký dopad na životní prostředí a zároveň si uchovávala přirozenou krásu.

Naše dřevěné podlahy působí autenticky, hřejivě a přívětivě a promění jakýkoli prostor v útulnou oázu.

Ať už toužíte po rustikálním šarmu, nebo moderní estetice, díky široké paletě designů dřevěných podlah interiér dovedete k dokonalosti. Naše evropské dřevěné podlahy se pyšní špičkovou odolností, snadnou údržbou a slibem, že obstojí ve zkoušce času. Dodávají bydlení hloubku a přinesou nezměrnou hodnotu i vašim zákazníkům.

Zažijte kouzlo dřevěných podlah Tarkett a dopřejte si nadčasové spojení s přírodou.

Výroba v Evropě

Vyrobeno v Evropě

Prohlédněte si produkty vyrobené v Evropě – pro kvalitu, které můžete věřit.

Galerie

Doporučené kolekce

Související články

Vyrobeno ve Francii

Prohlédněte si kolekce vinylových podlah Tarkett pro komerční prostory.

Vyrobeno v Německu

Prohlédněte si kolekce rezidenčních vinylových podlah Tarkett.

Vyrobeno v Itálii

Prohlédněte si kolekce linoleí Tarkett.