Tvorba studia Note Design s povrchovou podlahou iQ

Udržitelní hrdinové: pro prostory, kde se cítíte dobře.

Cirkulární podlaha? Nic složitého

Vize Human-Conscious DesignTM je ztělesněním našeho závazku podporovat současnou generaci i generace budoucí. Závazku vytvářet podlahy prospěšné pro lidi i pro planetu. Závazku činit tak každý den. Řada Circular Selection je symbolem této vize a principů, na kterých stojí naše cesta k cirkulární ekonomice: měnit odpad v suroviny, udržovat výrobky a materiály v oběhu a napomáhat obnově přírodních systémů.
Aby pro vás byla cirkulární podlaha co nejdostupnější, vyvinuli jsme inovativní technologie pro recyklaci podlahových krytin a propojili naše udržitelné hrdiny do jedné ucelené kolekce. To všechno je ale jenom začátek. Tento přístup chceme zaujmout i u dalších řad – proto se neustále snažíme zavádět nové recyklační technologie a systémy zpětného odběru.

Všechny kolekce podlah z Circular Selection

Vědomé rozhodování.

Výběr udržitelné podlahy vám může připomínat hledání jehly v kupce sena – a jen málokdy máte po ruce všechny potřebné informace. Ve společnosti Tarkett chceme, abyste se mohli rozhodovat informovaně. Proto s vámi vždy otevřeně sdílíme, jaký dopad mají naše výrobky i materiály, které používáme.
Řada Circular Selection je:

Program ReStart®

Všichni se shodneme na tom, že se bezpečné materiály mají recyklovat – jenže chovat se správně není vždycky snadné. Jak zařídit, aby odpad z instalace nebo podlaha, co už vám dosloužila, neskončily ve spalovně nebo na skládce, ale naopak se vrátily zpátky do oběhu? Naše udržitelné podlahové krytiny lze recyklovat prostřednictvím sběrného a recyklačního programu ReStart®*. Co to znamená? Spolupracujeme s lokálními partnery, kteří pro nás zajišťují sběr použitých podlah a odpadu z pokládek. Tento materiál pak v našem vlastním recyklačním centru zpracováváme na suroviny pro nové výrobky. Můžete to zkrátka nechat na nás! V rámci programu ReStart® se postaráme o odvoz vašeho odpadu a vystavíme vám osvědčení o množství materiálu, kterým jste přispěli.

*Kontaktujte prosím svého obchodního zástupce a ověřte si, jestli je program ReStart® ve vaší zemi dostupný.  

Děláme vědomá rozhodnutí. S ohledem na člověka i na planetu.
Tarkett Human-Conscious DesignTM

HETEROGENEOUS FLOORING INSTALLATION WASTE AT OUR RECYCLING CENTRE IN CLERVAUX

Doporučené články

Play

Stockholmské studio Note Design v projektu PLAY zkoumalo průnik mezi krásou, cirkularitou a udržitelností – a výsledkem jsou bezpečnější a zdravější prostory.
Více informací
Stáhnout brožuru
 

ReStart®

Přečtěte si víc o našem programu zpětného odběru a recyklace Restart®.
Více informací
 

Recyklace

Hledáme inovativní způsoby, jak recyklovat i ten nejposlednější zbyteček odpadu.
Více informací
 

 

 

Zvolte podlahu, které můžete věřit – vybírejte z řady Circular Selection. 

Související kolekce

Více o udržitelnosti

Klima a cirkulární ekonomika

Zavázali jsme se k vytvoření cirkulární ekonomiky. Uzavření cyklu v oblasti odpadu, ochrany přírodních zdrojů a snížení dopadu změn klimatu.

Nezávadné materiály

Vytrvalé zlepšování vědeckého testování materiálů a zásadní transparentnost pro váš klid.

Kvalita vnitřního ovzduší

Zvyšujeme kvalitu vnitřního ovzduší, abyste mohli snadno dýchat.