vinyl floors offering a trendy design pallette

Objevte vylepšenou řadu kolekcí Excellence

Barvy, které navodí příjemnou atmosféru

vinylová podlaha v paletě moderních dekorů

Představujeme vám novou řadu heterogenních vinylových podlah a stěn: kolekci pro architekty a designéry, kteří ve svých prostorách hledají autenticitu.

Kolekce nabízí klasické i moderní vzory: od realistické textury dřeva, přes nadčasovou dlažbu terazzo, až po moderní beton a elegantní kámen. Prohlédněte si širokou paletu moderních barev a grafických vzorů, které utvářejí jádro kolekce Excellence, a vdechněte život své architektonické vizi.

Kreativní paleta

Vylepšená kolekce heterogenních vinylů Excellence představuje multifunkční řešení pro jedinečné, působivé a harmonické interiéry v budovách a prostorách s intenzivním provozem.

Nová kolekce je k dispozici v ucelené, pečlivě zvolené barevné paletě plné moderních a nadčasových vzorů a povrchových úprav. Designéři tak mohou kombinovat styly, barvy i textury.

Dřevo a příroda

Doceňte neuvěřitelně realistické vzory přírodních materiálů.

Různé dřevěné dekory věrně zachycují autenticitu a rozmanitost dřeva. Objevte širokou paletu barev a vzorů inspirovaných přírodními prvky.

Kámen a beton

Připomeňte si eleganci kamene a moderní vzhled betonu.

Široká řada vzorů čerpá inspiraci z estetiky kamene, mramoru, betonu a dlažby terrazzo

Barvy a grafické vzory

Paleta barev a grafických vzorů nově obsahuje monochromatické odstíny pro moderní prostředí, stejně jako jemné či výrazné grafické prvky, které prostorám dodají osobitost.

Velkoformátové dekory

Dekory ve formátu XXL bezchybně napodobují ohromující strukturu mramoru, dřeva a kamene.

Vzory dlouhé až 6 metrů do interiéru vnesou přírodu, bezkonkurenční eleganci a šarm.

Vynikající parametry pro každou příležitost

Všechny čtyři řady jsou pečlivě vyrobeny tak, aby přestály intenzivní používání –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ať se po nich pohybují osoby, vybavení, lůžka, či invalidní vozíky –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ a obešly se bez opakovaných oprav a renovací. Odolají vysokému provozu a valivému zatížení, snadno se čistí, pomáhají tlumit hluk a jsou neobyčejně trvanlivé a odolné proti poškrábání. 

Snadné čištění díky úpravě Tektanium

Díky nové ochranné vrstvě Tektanium se podlahy snadno a efektivně čistí.

Polyuretanová povrchová úprava využívá inovativní polymerový systém, který vytváří silnější ochrannou vrstvu a poskytuje vynikající odolnost proti poškrábání, oděru, opotřebení a skvrnám.

Tlumení hluku

Přepracovaná řada je dostupná v několika variantách pro tlumení hluku až o 19 dB.

Nabízí výjimečné akustické pohodlí, které je zásadní pro soustředěné učení ve školách i harmonické kolektivní bydlení. Akustické vlastnosti doplňuje odolnost proti vysokému zatížení, proto se řada dokonale hodí také k použití ve zdravotnictví.

Expertiza a udržitelnost: vyrobeno v Evropě

Kolekce vznikla s ohledem na planetu, produkuje proto menší množství odpadu a nižší emise uhlíku. Vyrábí se v evropských závodech společnosti Tarkett (podstatná část je vyrobená ve Francii), což zkracuje přepravu a snižuje emise uhlíku. Odřezky z krytiny lze recyklovat a některé řady obsahují až 29 % recyklovaného obsahu, čímž se snižuje uhlíková stopa i plýtvání. Vinylové odřezky, které se recyklují na nové výrobky, se shromažďují prostřednictvím programu  ReStart® pro zpětný odběr a recyklaci. 

Prohlédnout kolekce

Kolekce Excellence

Řada podlah v mnoha variantách vhodná do libovolného segmentu. Nabízí kompaktní či akustické provedení a širokou nabídku dekorů, včetně dekorů velkoformátových.

Kolekce Excellence Genius

Podlahy navržené pro volnou pokládku, která snižuje uhlíkovou stopu a urychluje renovaci. Pečlivě sestavená řada včetně klasických nadčasových vzorů.

Kolekce Platinium

Vysoce odolná podlahová krytina pro zdravotnictví a školství. Skvěle se hodí do oblastí s intenzivním provozem a není ji nutné opakovaně renovovat.

Kolekce ProtectWall

Špičková vinylová stěnová krytina, která chrání před nárazy, škrábanci, skvrnami a chemikáliemi. Obzvlášť vhodná do chodeb a náročnějších prostor.

TX Stairs collection

Zvyšuje bezpečnost libovolných schodů. K dispozici s kompletním příslušenstvím. Samolepicí varianta pro rychlejší a jednodušší pokládku. 

Příslušenství

Naše kolekce příslušenství pro dokonalé zakončení. Zakončovací a přechodové profily, soklové lišty a prvky pro bezbariérové prostory: zde najdete vše, co potřebujete.

Související články

Tarkett, péče o seniory, dementia friendly, vytvořeno pro demenci
Podporujeme komunitu péče o seniory

Podporujeme péči o seniory

Bez ftalátů
Bez ftalátů

Přečtěte si více o našich podlahách bez ftalátů a o tom, jak splňují nejpřísnější evropské normy.

Zodpovědné použití PVC
Zodpovědné použití PVC

Přečtěte si o odpovědném používání PVC v našich podlahách, odolném materiálu, který vydrží mnoho let používání a má výjimečné vlastnosti.

podpora cirkulární ekonomiky pomocí nezávadných materiálů v podlahách Tarkett
Propagace zodpovědného použití PVC pro tvorbu zdravějších vnitřních prostor

Přečtěte si další informace o tom, jak přispíváme k odpovědnějšímu používání PVC, a to použitím kvalitních materiálů a trvanlivých podlah, které lze snadno recyklovat.