Vysoce kvalitní a udržitelné podlahové krytiny Tarkett vyrobené v Evropě

Výroba v Evropě – pro kvalitu, které můžete věřit

Vyrobeno v Evropě

Ve společnosti Tarkett pevně věříme, že je důležité vyrábět lokálně v Evropě – a že tento přístup významně přispívá k prvotřídní kvalitě našich produktů. Náš závazek vyrábět lokálně ovlivňuje každý aspekt výrobního procesu i veškerá naše rozhodnutí.

Tím, že preferujeme lokálnost a zajišťujeme pečlivou výrobu přímo v místní komunitě, jednak podporujeme místní ekonomiku, jednak snižujeme naši uhlíkovou stopu, což pozitivně ovlivňuje životní prostředí.

Abychom mohli efektivně obsluhovat evropské zákazníky, nacházejí se naše lokální závody převážně v Evropě. Vyrábíme například ve Francii, Německu, Švédsku a Itálii. Celkem máme v Evropě 12 výrobních závodů a 2 designová centra.

Ve výrobních závodech používáme nejmodernější technologie a zaměstnáváme kvalifikované místní zaměstnance, kteří jsou na svou práci nesmírně hrdí. Do každého výrobku vkládají odborné znalosti a vášeň pro práci, aby každý kousek splňoval naše přísné normy.

Lokální výroba jednak zajišťuje vynikající kvalitu, jednak nám umožňuje lépe reagovat na vaše potřeby. Trendy a preference se rychle mění, proto jsme vám nablízku a nabízíme vám širokou paletu stylových podlah pro libovolný projekt.

Tím to ale nekončí. Ve společnosti Tarkett jde náš závazek vyrábět lokálně ruku v ruce se závazkem fungovat udržitelně. Snažíme se minimalizovat náš dopad na životní prostředí zkracováním přepravních vzdáleností a zaváděním ekologických postupů. Chceme vytvářet krásné, trvanlivé a udržitelné výrobky, které obohacují prostředí, ve kterém žijeme, a zároveň chrání naši planetu pro budoucí generace. Proto máme v Evropě 4 recyklační střediska.

Zvolte výrobky značky Tarkett a získáte víc než jen podlahovou krytinu. Získáte řemeslné zpracování, odolnost, krásu a udržitelnost – to vše od jednoho spolehlivého dodavatele, který vám umí nabídnout jakoukoli podlahu: od koberců, přes vinyl, až po dřevo a sportovní povrchy.

Výběrem podlahy Tarkett sdělujete, na čem vám záleží. Ukazujete své hodnoty, podporujete komunitu a přispíváte ke zlepšení světa kolem nás. Poznejte, co vše vám přinesou produkty Tarkett vyrobené v Evropě, a vytvářejte inspirativní prostory, které dlouho vydrží a mají pozitivní dopad.

Galerie

Vyberte si lokálně vyrobenou podlahu

Vyrobeno ve Francii

Prohlédněte si kolekce vinylových podlah Tarkett pro komerční prostory.

Vyrobeno v Německu

Prohlédněte si kolekce rezidenčních vinylových podlah Tarkett.

Vyrobeno v Itálii

Prohlédněte si kolekce linoleí Tarkett.

Vyrobeno ve Švédsku

Prohlédněte si kolekce homogenního vinylu a evropských dřevěných podlah Tarkett.

Související kolekce